HTML

Hétköznapi emberek

"Soha nem érdekelt igazán egy város, sem egy táj - a valóságban mindig csak az emberek érdekeltek. Firenze értelme számomra nem az Uffizi, nem is a Boboli-kert, hanem egy angol nő, vagy a Via Tornabuonit környező szűk utcák egyikében egy toscanai suszter."

Linkblog

A Fradival Zürichben

2009.04.13. 22:56 _romanista

Életem legemlékezetesebb meccse, a Grasshoppers - Fradi (0-3) is idővel olyan lett, mint egy egzotikus utazás után az élménybeszámoló: a fényképek nézegetésekor senkit nem érdekelnek a látnivalók, mindenki a személyeket ábrázoló fényképeket akarja látni.

Nekünk is ezerszer kellett mesélni az útról, de nem a gólokról, hanem magáról az utazásról és a résztvevőkről: az induláskor a buszról tök részegen leeső hullamosóról például, aki már egész Európát bejárta a Fradival - nemcsak a focistákkal, hanem a női kézisekkel is -, és aki állítólag az utolsó kabátját is eladta volna, hogy elutazhasson a Fradival Zürichbe.

A számtalan elbeszélés alatt szép lassan szállóigévé vált az út szervezőjének vallomása - ő csak az út ötvenedik kilométerénél lett tök részeg: "Srácok, én soha nem iszom, de az elmúlt hetek szervezési stressze és feszültsége most jön ki..."

Szólj hozzá!

Címkék: foci múlt ferencváros fradi szurkoló

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapiemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr51063334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása