HTML

Hétköznapi emberek

"Soha nem érdekelt igazán egy város, sem egy táj - a valóságban mindig csak az emberek érdekeltek. Firenze értelme számomra nem az Uffizi, nem is a Boboli-kert, hanem egy angol nő, vagy a Via Tornabuonit környező szűk utcák egyikében egy toscanai suszter."

Linkblog

Gyengédség 2.

2010.03.17. 12:27 _romanista

Alkalmi ismerősöm - a továbbikaban X., a neve a téma szempontjából most egyáltalán nem érdekes -, a múltkor azt mesélte, hogy nem tudott az elmúlt este a másnapi meccsre fogadni, mert nagyon berúgott. Kérdés nélkül is tovább mesélte a berúgás körülményeit: S.-hez jár fel egy héten többször, aki alkalmi ismerősöm szavait idézve "egy hajtós kurva volt", de az elmúlt években "szétitta az agyát". (A minél pontosabb leírás végett: S. orvosi tanácsra állítólag felhagyott a röviddel - korábban napi tíz feles -, hónapokig nem ivott, de mostanában visszaszokott, igaz ugyan, hogy csak napi három-négyet iszik, de persze megy hozzá a "borovicska, meg a sörövicske".)

Ennek megfelelően S. tiszteletdíja nem a régi szállodai idők színvonalát idézi, egy üveg bor kell csupán, hogy szerelmet adjon. X. alkalmanként a legolcsóbb bort, egy üveg koccintósat visz - "heti hat-nyolc kilóból meg is vagyok" -; X. szerint S. a bornak úgy örül, mintha egy aranyláncot kapna, ráadásul S. a testi szerelem minden formájára nyitott.

X. nem igazán gyengéd hangon mesél S.-ről, ebből arra lehet következtetni, hogy együttléteik alkalmával sem a gyengédség híve; a beszélgetés némely pontján valami egészen elemi vadság tör ki belőle: "lehet állatkodni" - mondja, ilyenkor ugrál, olykor a levegőbe bokszol.

X. egy rövid altörténtetben arra is kitér hogy az "állatkodás" mit jelent, ennek ismertetésétől most eltekintünk, csupán egyetlen motívumot emelünk ki: S. megkérte X.-et, hogy mossa meg a hátát. Ebből a kérésből az sejlik fel, hogy bár S. a szerelem minden formájára nyitott és nagyon iszik - X. elmondása alapján nem túlzás azt állítani, hogy valóban szétitta az agyát -, mégis tudja értelmezni a gyengédséget, sőt, talán kérés esetén tudna is adni, ami egy egykori "hajtós kurvától" igazán elvárható.

Szólj hozzá!

Címkék: alkohol jelen kurvák testiség

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapiemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr851846712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása