HTML

Hétköznapi emberek

"Soha nem érdekelt igazán egy város, sem egy táj - a valóságban mindig csak az emberek érdekeltek. Firenze értelme számomra nem az Uffizi, nem is a Boboli-kert, hanem egy angol nő, vagy a Via Tornabuonit környező szűk utcák egyikében egy toscanai suszter."

Linkblog

Balegyenes a koleszterinnek

2009.04.16. 14:23 _romanista

Másodszor utazunk ugyanazzal a taxissal. A taxis kifejezetten szikár, vékony ember, nem is gondolnánk, hogy akár a város másik végéből átvezet az óbudai henteshez, annyira szereti. Szenvedélyesen beszél a húsról: csülkökről, szalonnáról, kolbászról, hurkáról. Nem túlzás azt állítani, hogy egy potenciális érkatasztrófa - dohányzik is -, ennek ellenére kifejezetten vidáman, sőt, egyfajta ördögi  kajánsággal mondja: "Uram, jöhet minden, ami zsíros, minden, ami egy balegyenes a koleszterinnek!"

Szólj hozzá!

Címkék: taxi jelen

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapiemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr301068771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása