HTML

Hétköznapi emberek

"Soha nem érdekelt igazán egy város, sem egy táj - a valóságban mindig csak az emberek érdekeltek. Firenze értelme számomra nem az Uffizi, nem is a Boboli-kert, hanem egy angol nő, vagy a Via Tornabuonit környező szűk utcák egyikében egy toscanai suszter."

Linkblog

A szexfüggő

2009.11.14. 16:12 _romanista

X. masszőr, olykor elmegyek hozzá, és ilyenkor, mint az lenni szokott, beszélgetünk. Vannak olyan élethelyzetek - fodrász, taxi, masszőr -, amikor az ember jobban megnyílik, és viszonylag bizalmas információkat is megoszt a másikkal. X.-szel az egyik alkalommal arról beszélgettünk, hogy melyikünk mi nélkül nem tudna élni. És a meglehetősen hétköznapi, talán kicsit unalmas beszélgetés közben X. egyszer csak ezt mondta: "Én szexfüggő vagyok."

Azóta ez a mondat sokszor eszembe jut, és minden alkalommal eszembe juttatja az orgonistát, aki a nemek egymásra találása helyett a lelkek egymásra találásában hisz. Én azt gondoltam, hogy X.-et sem a lelkek, sem a nemek nem érdeklik igazán, ő a testek, testnyílások, hajlatok buja találkozásában és egymásra találásában hisz.

Illetve továbbra is ezt gondolom, de amióta alaposabban figyelem X.-t - a mozdulatait, a gesztusait, a szemjátékát, a hanglejtését -, azt kell, hogy mondjam, X. mindenhez úgy nyúl hozzá, úgy néz rá, mintha azonnal a magáévá akarná tenni.

Szólj hozzá!

Címkék: jelen testiség

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapiemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr271524942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása