HTML

Hétköznapi emberek

"Soha nem érdekelt igazán egy város, sem egy táj - a valóságban mindig csak az emberek érdekeltek. Firenze értelme számomra nem az Uffizi, nem is a Boboli-kert, hanem egy angol nő, vagy a Via Tornabuonit környező szűk utcák egyikében egy toscanai suszter."

Linkblog

Vasalás

2009.04.26. 22:43 _romanista

Minden hónapban egyszer elviszem az ingeket vasaltatni R.-hez egy bevásárlóközpontba. Találkozásaink minden alkalommal egyszerű forgatókönyv szerint zajlanak: szombaton érkezem az ingekkel, vasárnap már mehetek is értük. R.-rel nem sokat beszélünk; együtt átszámoljuk az ingeket, kiszámoljuk az összeget: fizetés, visszajáró, elköszönés.

A rendszeres találkozások ellenére nem sokat tudunk egymásról - ő nagyjából tudja, hogy mivel foglalkozom, én meg azt tudom róla, hogy erdélyi -, most vasárnap mégis egészen gyendégen éreztem R. iránt: a vasalt ingek szépen befóliázva várnak, a vállfák ugyanúgy vannak felakasztva a rúdra, az ingek gallérral egy irányba néznek.

Szólj hozzá!

Címkék: vasalás jelen tisztítás

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapiemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr91088268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása