HTML

Hétköznapi emberek

"Soha nem érdekelt igazán egy város, sem egy táj - a valóságban mindig csak az emberek érdekeltek. Firenze értelme számomra nem az Uffizi, nem is a Boboli-kert, hanem egy angol nő, vagy a Via Tornabuonit környező szűk utcák egyikében egy toscanai suszter."

Linkblog

A sztár nőgyógyász

2009.05.11. 21:50 _romanista

Nemrég láttam azt az orvost, akinél a gyerekem született. Mindketten autóban ülünk, a piros lámpánál egymás mellé kerülünk, így alkalmam van újra alaposan szemügyre venni két év után: minden megnyilvánulása jóval a tolerálható és elvárt orvosi arrogancia felett, elégedetten terpeszkedik terepjárójában, villanyborotvával borotválkozik, arcát hetykén fel-le, jobbra-balra mozgatja.

Pontosan ilyen gőgös volt azon a reggelen is, amikor megérkezett a magánkórházban levezetett szülések után. Megszámoltam, tizenegyen vártak, vártunk rá - frontos tavaszi nap volt, rekord számú szüléssel. Ilyen gőgös és fölényes volt, amikor félóránként bejött hozzánk és szólt pár nyugtató szót. A gyerekem közben négy órát töltött a szülőcsatornában, isteni csoda, hogy teljesen egészségesen született.

Ő az egyik legjobb nevű nőgyógyász a városban, az anyák és a csecsemők igaz pártfogója.

Szólj hozzá!

Címkék: szülés kórház orvos múlt születés jelen

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapiemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr481115970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása